ДОСТАВКА

Доставката се извършва чрез куриери на :

Econt Expres / ЕКОНТ 

По избор на клиента до посочения от клиента адрес или до офис на съответната куриерска фирма.

Направени поръчки в събота и / или неделя се изпращат в понеделник. 

При покупка на стоки купувача заплаща транспортните разходи на куриера по специална тарифа съгласувана за клиенти на 1001 Байк Партс ЕООД с отстъпка. 

Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е до 3 работни дни.

Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) не е безплатно и е за сметка на получателя. 

Условията за доставка са валидни на територията на Република България.

1001 Байк Партс ЕООД си запазва правото да прави промени в условията за доставка за on-line магазина.

Ние отговаряме за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, съгласно Закона за защита на потребителите.

Информацията, която изискваме от вас: e-mail адрес, телефон, данни за фактурата, плащането и доставката са ни необходими единствено за изпълнение на Вашето желание. До нея има достъп само екипът на " 1001 Байк Партс ЕООД ".

Данните въведени в електронния магазин няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани за други цели освен за издаване и проверка на документи относно вашите поръчки!!!

Нормално стоката се изпраща със стокова разписка и касов бон. Ако ви е необходима фактура ще са ни необходими името на фирмата, адреса, БУЛСТАТ и МОЛ.

Ако по някакви причини физическо лице изисква фактура, то са ни необходими трите ви имена, адреса и ЕГН.

Тези данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани от нас за други цели освен за издаване и проверка на документи относно вашите поръчки!

Моля, въвеждайте верни и точни данни!

Съществуват начини за проверка дали тези данни са валидни! Ние няма да толерираме некоректни клиенти! Според законите на Република България използването на неверни данни с цел измама е наказуемо от закона!