За нас

За нас

1001 Байк Партс ЕООД е специализирана за продажба на велосипедни компоненти и аксесоари  чрез Електронна търговия.

В портфолиото на 1001 Байк Партс ЕООД са включени търговски марки като SHIMANO, ROCK SHOX, CONTINENTAL, KENDA, PROMAX, VEE RUBBER, SELLE SAN MARCO, CROSS, CROSSER, POLISPORT, AKTIV DDK, KMC, TEKTRO, ZOOM, VP COMPONENTS, HERRMANS, VELO и други.

Информацията, която изискваме от вас: e-mail адрес, телефон, данни за фактурата, плащането и доставката са ни необходими единствено за изпълнение на Вашето желание. До нея има достъп само екипът на " 1001 Байк Партс ЕООД ".

Данните въведени в електронния магазин няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани за други цели освен за издаване и проверка на документи относно вашите поръчки!!!

Нормално стоката се изпраща със стокова разписка и касов бон. Ако ви е необходима фактура ще са ни необходими името на фирмата, адреса, БУЛСТАТ и МОЛ.

Ако по някакви причини физическо лице изисква фактура, то са ни необходими трите ви имена, адреса и ЕГН.

Тези данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани от нас за други цели освен за издаване и проверка на документи относно вашите поръчки!

Моля, въвеждайте верни и точни данни!

Съществуват начини за проверка дали тези данни са валидни! Ние няма да толерираме некоректни клиенти! Според законите на Република България използването на неверни данни с цел измама е наказуемо от закона!