За нас

За нас

1001 Байк Партс ЕООД е специализирана за продажба на велосипедни компоненти и аксесоари, чрез Традиционна и Електронна търговия.

В портфолиото на 1001 Байк Партс ЕООД са включени над 1000 артикула от световни търговски марки като: SHIMANO, ROCK SHOX, CONTINENTAL, KENDA, PROMAX, VEE RUBBER, SELLE SAN MARCO, CROSS, CROSSER, POLISPORT, AKTIV DDK, KMC, TEKTRO, ZOOM, VP COMPONENTS, HERRMANS, VELO и много други. 

 

Информацията, която изискваме от вас: e-mail адрес, телефон, данни за фактурата, плащането и доставката са ни необходими единствено за изпълнение на Вашето желание. До нея има достъп само екипът на " 1001 Байк Партс ЕООД ".

Данните въведени в електронния магазин няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани за други цели освен за издаване и проверка на документи относно вашите поръчки!!!

Нормално стоката се изпраща със стокова разписка и касов бон. Ако ви е необходима фактура ще са ни необходими името на фирмата, адреса, БУЛСТАТ и МОЛ.

Ако по някакви причини физическо лице изисква фактура, то са ни необходими трите ви имена, адреса и ЕГН.

Тези данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани от нас за други цели освен за издаване и проверка на документи относно вашите поръчки!

Моля, въвеждайте верни и точни данни!

Съществуват начини за проверка дали тези данни са валидни! Ние няма да толерираме некоректни клиенти! Според законите на Република България използването на неверни данни с цел измама е наказуемо от закона!